Maranatha Media - Nederlands
Auteur Adrian Ebens
Verschenen nov. 21, 2017
Downloads 1,267

Dit boek Indentiteits Oorlog is een ontdekkingsreis van jezelf. Het  is een uitnodiging om je eigenlijke waarde te leren kennen in een pure relationele context.

 Ons leven wordt constand gebombardeerd met berichten, die ons duidelijk willen maken, dat we alleen succes hebben door aan onszelf en de wereld te bewijzen dat we hebben wat verlangt wordt; dat we een inhoud hebben die respect waardig is. Het is een systeem dat ons leert dat we alleen waardevol en belangrijk zijn wanneer we weten te presteren volgens een bepaalde standaard die de wereld ons voorhoudt. De resultaten van dit systeem zijn duidelijk en die zijn niet goed. Miljoenen zijn depressief en honderden mensen beëindigen per dag hun leven in wanhoop.

Ik wil u uitnodigen om de ware natuur van de oorlog waarin we ons bevinden te begrijpen; een strijd betreffende onze identiteit die onze waarde en zelfrespect definiëerd. De inzet is hoog omdat het gaat over leven en dood. De inhoud van dit boek laat de weg zien die ik ging en de principes die ik tijdens deze reis geleerd heb. Vrijheid is relatief, desondanks kan ik zeggen dat dit boek mijn weg naar de vrijheid documenteerd.